Header Ads

MOST jött a hír 1 perce! OLYAN ÚJ leleplező videó jött Orbánról, amitől egy páran nézetet fognak váltani!! "Orbán: Még 20 évig nem szabadulnak meg tőlem, mert.." NAGYON DURVA, ami hallható benne! ITT a felvétel:


Egymásnak ment Jakab Péter és Orbán Viktor a parlament mai ülésén. A Jobbik frakcióvezetője tolvajnak nevezte a miniszterelnököt, aki bejelentette, hogy még 20 évig tervez a politikában maradni.Mint azt már a Blikk is megírta, Jakab Péter durván beleszállt ma Orbán Viktorba, emiatt újra kikapcsolták a mikrofonját.
A frakcióvezető azon is kiakadt, hogy a miniszterelnök pénteki beszédében azt mondta: ő is bérből és fizetésből él. Mint már korábban megírtuk, Jakab a Facebook-oldalán fejezte ki nemtetszését, tolvajnak nevezve Orbánt. Jakab vádlóan feltette azt a kérdést a miniszterelnöknek, hogy ő elvesztette-e a munkáját, illetve mennyivel csökkent a fizetése. Korábban azt írta, Orbán nem dolgozott a Parlament falain kívül, így azt a kérdést is feltette, hogy pedagógusként elkapta-e a vírust az osztályteremben,a vagy egészségügyi dolgozóként kockára tette-e az egészségét. Orbán Viktor erre elmondta:
A miniszteri fizetés „össze van kötve az átlagjövedelemmel, ha az nő, nő, ha csökken, akkor csökken. Ez egy jó rendszer.” Majd hangsúlyozta, hogy ő nem tőkejövedelemből, hanem bérből él. Ez is érdekelheti:
Jakab Péter a házelnök kérésére áttanulmányozta a házszabályt. Majd kifejtette, hogy nem is tervez tőkejövedelemből élni akkor sem, ha az ellenzék nyer a választásokon. Mint mondta, „akkor sem szabadulnak meg tőlem, itt maradok képviselőként”. Sőt, azt is elmondta, hogy a politikában való jelenlétére még a következő 20 évben is számíthatnak.
loading...