Header Ads

Most érkezett a LESÚJTÓ hír: Sajnos megtörtént az elképzelhetetlen! Összeomlottak a rajongók! Nagyon rossz hírek jöttek Friderikusz Sándorról! Szörnyű hír érkezett!


Most érkezett a lesújtó hír: Sajnos megtörtént az elképzelhetetlen! Összeomlottak a rajongók! Nagyon rossz hírek jöttek Friderikusz Sándorról! Szörnyű hír érkezett!DURVA BETEGSÉGGEL KÜZD FRIDERIKUSZ SÁNDOR? ELMONDTA, MIRŐL NEM TUDNAK AZ EMBEREK: A műsorvezető elejtett megjegyzésével vonta fel rá a figyelmet.
„Nem mondom, van bennem némi lustaság is, de e tekintetben nem vagyok teljesen egészséges. Ezért is gurulok be, amikor valaki odalép hozzám, és megjegyzést tesz arra, hogy felszedtem pár kilót. Eszement bunkóságnak tartom az ilyesmit, mert honnan tudja az illető, milyen baj és küzdelem áll a jelenlegi látvány mögött? ” – panaszkodott Szilágyi Jánosnak.-írta meg a https://kiskegyed.blikk.hu/
A Borsnak a sztár egyik közeli barátja elmondta, van, hogy Friderikusz napokig el se hagyja a lakását, és olykor azért unalmában is falatozik.
loading...