Header Ads

Vettem tegnap EBBEN a Spárban 4 darab zsemlét, ám a blokkot megnézve jött a NAGY MEGLEPETÉS: - Mégis, Hol élünk emberek?! - Szeretném, ha erről minél többen tudnának..!


Ezért muszáj minden alkalommal közvetlenül vásárlás után megnézni a blokkot: Ma beugrottam - bárcsak ne tettem volna - a Sparba pár péksüteményért. Siettem, így bár soknak tűnt a fizetendő összeg, sajnos nem néztem meg a blokkot. Utána még posta, gyógyszertár, majd aztán otthon kipakolva csak a kezembe akadt a blokk, amitől aztán égnek állt a hajam. A négy darab valamilyen zsemleszerű (alig több, mint negyed kiló, lásd a fotón) a blokkon két kilónyi valamiként szerepel!Vissza gyorsan a Sparba. (Sajnos így már egy jó óra múlva.)
Pénztárosnak mondom mi van, hát ő nem tudja. Mit? Semmit. Szerinte ezt akkor kellett volna, mert hát így ezt én bárhonnan szerezhettem. He? Mondom neki, rajta van a blokkon a bolt címe, a pénztár és pénztáros kódja. Látszik, hogy ott vettem, mikor és kinél. Ő akkor sem tud (akar) semmit sem kezdeni vele. Jó hosszú sor állt, azok is kezdtek csúnyán nézni rám (ez a Spar erről hírhedt, hogy mindegy hány pénztár van nyitva, a sor nem fogy, annyira lassúak a pénztárosok), még kíváncsiságból rákérdeztem, hogy mi az a "tir.rozs.ropog.".
Azt ő nem tudja. WTF? Tehát: ő meggyanúsít engem, hogy elkunyerálok valakitől egy blokkot, csak hogy becserélhessek pár zsemlét (?!), de ő a blokkon szereplő összes információ alapján sem tud/hajlandó utánanézni, hogy mit csesztek el. Pofátlanul átvernek kb. egy ezressel (tudom, én vagyok a hülye, mert hagyom), mert a pénztáros nem ismeri fel a péksüteményt, az 500g sem tűnik fel neki. Felelősség meg semmi. (Bár ezt könnyen háríthatta volna, hívhatta volna a főnököt, de nem. Tudom, nekem kellett volna. De az ilyen ügyfélbunkó hozzáállás elveszi az ember kedvét, legszívesebb üvöltözne.
Azt meg mégsem akartam)A tirrozsropog valami belső kód lehet a "jólátvertükavevőt"-re a Sparnál. Mert ugye ha nem tudják mi az, akkor nincs is ilyen pékárujuk.(Ez az üzlet tényleg botrányos, láttam már - fotó is van - 30 fokos melegben kocsinyi jégkrémet kint állni legalább félórát a vásárlótérben, ami végképp túlzás, mármint az előre kiolvasztás :-), mert íratlan szabály, hogy ebben a Sparban nem szabad fagyasztott árut venni, mert még a boltban kiolvad; és ez nem vicc.)
loading...