Header Ads

Egy nyugdíjas nő nagyon kiosztotta azokat, akik most bántják Orbánt: "Kedves nagyon hülye állampolgár társaim..."- Önök szerint igaza van?

"Kedves nagyonhülye állampolgár-társam, aki folyamatosan diktatúrát vizionálsz, miközben fogalmad sincs, miről zagyválsz, most hozzád szólok: Te beteg vagy. Agyban. Ez fix. Se alapja, se értelme annak, amit összehordasz. Annak sincs értelme, hogy a dolgok fontossági sorrendjéről bármit is mondjak neked, az elvakultságod nem enged be logikát a .. a..a nem tudom, micsodádba. Azért próbáljuk meg. Tegyük fel egy pillanatra, hogy mégis igazad van. Hogy a miniszterelnök csak és kifejezetten diktátorkirály akar lenni és mindent ezért csinál. Ezért gyárt a MOL fertőtlenítőszert, amiből nem fogunk behozatalra szorulni.
Ezért vesz a kormány tonnaszám eü. felszerelést meg lélegeztetőgépeket, ezért építenek járványkórházat, ezért szervez, logisztikázik több száz ember, ezért alszik ez az EMBER naponta max.2-3 órát már hetek óta. Nyilván baromi sok munkával jár ez a leendő diktátorság. De tudod mit? Én nem bánom. Legyen az, ha közben képes a lehető legkisebbre kalibrálni a veszteségeket. Legyen az, ha közben túlélhetjük. Legyen az, ha a hadseregnek nem kell néma konvojokban halottakat szállítani távoli krematóriumokba. Mert tudod, nagyon okos barátom, az élet mindennél fontosabb, mindennél előrevalóbb! És nem az ellenzéki hisztéria, nem a felbujtott, ostoba emberek, nem a brüsszeli bürokrácia, de még nem is nagyondemokratikus jogállam fog téged lélegeztetni, hanem az a francos kínai lélegeztetőgép!
És ha ott leszel, pont leszarod, hogy minek hívják azt, aki lehetővé tette, hogy ne fulladj bele a saját tüdőd trutymójába! Majd ha vége és kimászol onnan-feltéve, hogy túlélted-, körülnézel és azt látod, diktatúra van, tegyél ellene, amit akarsz. De ha nincs-márpedig nem lesz-, akkor majd szégyelld el magad egy cseppecskét a mostani viselkedésed miatt. (Kissné Kreuz Zita)" - Önök szerint igaza van az idős hölgynek? Forrás
loading...