Header Ads

DRÁMA! Csak ERŐS idegzetűeknek! Leírni is nehéz, hogy mit tett ez a magyar pár 4 kisbabájával! A rendőrök is rosszul lettek, amikor az Ürülékkel teli szobában.. (fotók!)


Négy totyogó babát mentettek meg a rendőrök egy vad és veszélyes drogbarlangból. Az ötödik életévüket be sem töltött gyerekeket borzasztó körülmények között találta meg a rendőrség Baranya megye egyik kisebb településén: egy ürülékkel borított, legyekkel teli szobában éheztek – írja a DailyMail. A kicsik tele voltak kiütésekkel, horzsolásokkal, hajukban ragadt az ételmaradék. A bíróság szerint amikor a rendőrök megtalálták a gyerekeket éhezéssel és kiszáradással küzdöttek, a hatósági személyek mentek el nekik ételért, mivel a konyhában a vadkenderen kívül semmit sem találtak.
Ilyen undorító körülmények között éltek a gyerekek: A rendőrség teljesen véletlenül fedezte fel a drogtanyát, először csak egy harmadik személyt kerestek. Az egyik rendőr bement a házba, ahol érezte, hogy két zárt szobából undorító bűz jön ki. Amikor benyitott az egyik helyiségbe szembesülnie kellett az igénytelenség legfelsőbb szintjeivel. A szagot annyira nem bírta a rendőr, hogy többször is kiment hányni. Az egyik baba keservesen sírt, mert matraccal próbálták elbarikádozni a szülők.
A kicsiket “zombiként” írták le, mert végig csendesek voltak, ugyanakkor a mocsoktól külsejük cseppet sem hasonlított az emberére.
Az egyik gyereket egy matrac alatt találták meg /Fotó: Northfoto
A 23 éves apát 14 hónapos börtönbüntetésre ítélték, a 29 éves anyát, – aki a tárgyaláson keservesen sírt és remegett – mentális betegsége miatt 14 hónapos felfüggesztettre. A gyerekek biztonságáról és jólétéről a bíróság gondoskodik. Forrás:blikk.hu
loading...