Header Ads

Bombaként robbant Orbán Viktor rendkívüli bejelentése a vírussal kapcsolatban!! ÉLETBEVÁGÓ és MINDEN embert érint!! FIGYELJÉK mit üzent mindenkinek: (Videó!)


Orbán Viktor Facebook-oldalán mondott köszönetet. Magyarország miniszterelnöke egy videóban mondott köszönetet és fejezte ki tiszteletét a mindennapi hősöknek, amiért az országnak sikeresen sikerült legyőznie a koronavírust. Nehéz időszak áll mögöttünk. Egy halálos vírus támadt a világra, de mi magyarok összefogtunk és legyőztük a járványt.
Amikor nagy a baj, Magyarországon hősökből sosincs hiány. A ma hősei az orvosok, az ápolók, a mentősök; akik nap mint nap szembenéztek a veszéllyel– kezdte a Orbán Viktor Facebook-oldalára feltöltött videójában. A kormányfő ezen kívül megfogalmazta, hogy hálás a pedagógusoknak is, akik a gyermekek oktatását tartották szem előtt. “Köszönet az édesanyáknak, akik megadták gyermekeiknek az otthon biztonságát” – mondta a videóban.
Majd köszönetet az áruszállítóknak, a bolti alkalmazottaknak, gyári dolgozóknak és gazdáknak is, amiért a “legnehezebb órákban is működtették az országot“. “Tisztelet a mindennapok hőseinek. Sok millió magyar nevében mondom: köszönjük” – zárta sorait Orbán Viktor.
loading...