Header Ads

ATYA ÉG! KIDERÜLT, hogy pontosan mennyit is keres az országos tisztifőorvos asszony, aki napról napra tájékoztat minket a koronavírussal kapcsolatban. Majd felrobbantunk a méregtől! Kapaszkodjanak meg, OLYAN számok következnek:


Mégis milyen múlttal is rendelkezik az országos tisztifőorvos, aki napról napra tájékoztat minket a koronavírussal kapcsolatos legfrissebb fejleményekről? Érdekes és fontos ezenfelül, hogy kiderült a Tisztifőorvos asszony bérezése is: Nincs könnyű dolga annak, aki az országos tisztifőorvos szakmai életútjára kíváncsi.
Az például némi internetes keresés után kiderül, hogy 2013. marcius 12-én – a közelgő nemzeti ünnep alkalmából – , még Fejér megyei tiszti főorvosként kapott honvédelmi kitüntetést, egész pontosan „a honvédelem ügye érdekében, huzamos időn át végzett kiemelkedő munkája elismeréséül” adta át neki a Honvédelemért Kitüntető Cím I. osztálya oklevelét Budapesten, a Honvédelmi Minisztérium Stefánia palotájában Vargha Tamás, a HM államtitkára, s jelen volt még igazságügyi miniszter korából Navracsics Tibor is. Ennél azonban érdekesebb, amit a Magyar Narancs írt meg: 2018. decemberi kinevezése előtt Müller Cecília a 4081 lakost számláló Nagyvenyim község háziorvosa volt, ezenkívül az V. mezőföldi kerület III. számú lelkipásztori körzetének a Mezőfalvi Nagyasszonya plébánia kihelyezett világi lelkipásztora is. Eleve mostohán bántak az országos tisztifőorvosi poszttal. Kásler Miklós erőforrási miniszter 2018. november 21-én már néhány hónap után felmentette Kovács Attilát, feladatival még a felmentése napján Szabó Enikőt, az eddigi helyettes tisztifőorvost bízták meg. Ezek után merült fel Müller Cecília neve, aki azóta tölti be ezt a posztot az országban. Mint kiderült, Müller Cecília havi 1,6 millió forintér áll kamerák elé és napról napra tájékoztat minket a koronavírussal kapcsolatos legfrissebb fejleményekről és számol be többi közt az aznapi koronavírus statisztikákról is. A tisztifőorvos asszony ehhez még 50 ezer forintos pótlékot is kap. Forrás: 168ora.hu
loading...