Header Ads

VILÁGSIKER!! Elképesztő áttörés: A „rák elleni oltás” 10 nap alatt bánik el az összes tumorral! - Mutatjuk a meghökkentő részleteket:


Elképesztő áttörés: A „rák elleni oltás” 10 nap alatt bánik el az összes tumorral! - Mutatjuk a meghökkentő részleteket: Ilyen mértékű áttörés a rák elleni harcban még nem volt! A Stanfordi Egyetem kutatói olyan molekulákat fejlesztettek ki sikeresen, ami a rákos daganatba fecskendezve 10 nap alatt elpusztítja azt, mi több, az összes többit is! Továbbá az eljárás olcsó, és mellékhatásoktól mentes. Így ez lehet a rákelleni harc elixírje a jövőben! Eddig csak egereken tesztelték a reagenseket, és 90-ből 87 meg is gyógyult.
Az egereknek más a genetikájuk, mint az embereknek, de így is nagyon bíztató az eredmény.  Ronald Levy onkológus professzor elmondta, hogy a módszerükkel nem is kell az egész testre kiterjedő vizsgálatot folytatni, mert elég egy rákos burjánzásba befecskendezni az anyagot, az pedig az egész testben elvégzi a munkát. Egyetlen gyors orvosi beavatkozás elég, nem szükséges a további fájdalmas és hosszú kezelés. A hónapokban már kezdik is az emberi kísérleteket, amibe 15 limfómás beteget vontak be. Ha ez sikeres lesz, Levy azt reméli, hogy más típusú tumoroknál is alkalmazható lesz a “vakcina”. Reményei szerint a jövőben a rákos daganatok sebészeti eltávolítása helyett az orvosok csak beinjekciózzák a beteget, és ezzel nem csak az adott tumort pusztítják el, de megelőzik újboli kialakulásukat is. 
forrás: Blikk
loading...