Header Ads

TRAGÉDIA: Összetört a gyásztól Aranyosi Péter! Nemrég elvesztették down-szindrómás gyereküket! EZ a szörnyűség történt a picivel: - Isten adjon erőt nekik!


Budapest — Nem bővülhetett a családjuk, de boldogan élnek két egészséges gyermekükkel. Soha nem hallott családi drámáról vallott Aranyosi Péter. A népszerű humorista és neje, Krisztina két fiukat nevelik közösen, de rögös út vezetett a boldogságig. A pár többször próbálkozott a családbővítéssel, ám két, meg nem született gyermeket is meg kellett gyászolniuk. Végül orvosi tanácsra le kellett mondaniuk arról, hogy tovább gyarapodjon a família. – Már régi emlékek ezek, de a döbbenetre és a fájdalomra pontosan emlékszem, amit éreztünk – mondta a Blikknek Aranyosi, aki először a Life TV Bréking című műsorában árulta el, hogy második magzatuk Down-szindrómás volt, és végül meg sem született. – Nekünk is volt egy vetélés, pontosabban egy Down-kóros gyerek volt, akit ki kellett venni az asszonyból húszhetesen, ő már egy ember volt – mondta a péntek esti adásban, amelyben az abortuszról beszélgettek a meghívott vendégekkel. Lapunknak pedig elmesélte, hogy borzasztó nehéz volt a gyászt elviselni, de feleségével nem adták fel a reményt, mindig is nagy családról álmodtak, sok gyerekkel.
Első fiuk születésénél minden rendben is volt, a világ legboldogabb párja voltak, amikor Peti világra jött, teljesen egészségesen. Bátran vágtak bele a következő babaprojektbe, hiszen kislányt is szerettek volna. Ám ekkor jöttek a komplikációk. – A Down-szindrómás baba után volt még egy vetélése a páromnak. Aztán született a kisebbik fiunk, Tomika, ami ugyancsak nem volt egyszerű történet. Már az kész csodának számított a műtét után, hogy Kriszta terhes lett. A vizsgálaton pedig a doki azt mondta, nincs szívhang, kap gyógyszereket, következő héten menjünk vissza, megbeszéljük az időpontot kaparásra. Egész hétvégén sírás, dráma, majd visszamentünk. Mondta, hogy azért mégis csak ránéz még egyszer: „Hoppácska, mozog.” Egyik percben sírtunk, a másikban nevettünk – emlékezett vissza a történtekre Aranyosi Péter.
loading...