Header Ads

TRAGÉDIA! Borzalmas hír jött ma reggel! Összetörtek a rajongók! Kórházba került Fásy Ádám, ahol sajnos a legrosszabb következett be:


Szívrohamot kapott Fásy Ádám. Azonnal elkezdték rajta az életmentő műtétet! A műsorvezető először nem gyanakodott semmi komolyra, de végül felesége unszolására elment orvoshoz, ahol sokkoló hírt kapott. Az életét az azonnali műtétnek köszönheti. Fásy Ádám szívét a múlt hét végén azonnal műteni kellett, alig egy-két órán múlott az élete – értesült a Blikk.
„Úgy 7-8 napja éreztem először, hogy fáj a mellkasom és egy kicsit zsibbadt a bal karom, de azt hittem, megfáztam” – idézte fel a lapnak a 69 éves műsorvezető, aki végül felesége unszolására ment el a háziorvoshoz. A rendelőből azonban már mentő vitte kórházba, ahol sokkoló hírt kapott: 1-2 órán múlt csak az élete. „Mint kiderült, a szívem az akkori állapotában maximum egy napot bírt volna még ki. A hét végét már nem értem volna meg, szívrohamom volt. (…) Később fogtam csak fel, hogy meghalhattam volna” – vallotta be Fásy, akinek az életét mentette meg az azonnali műtét. Forrás: Blikk.hu
loading...