Header Ads

Sokakat megdöbbentett! Saját édesapja EZÉRT ejtette teherbe a 14 éves kislányát, aki sajnos.. EZ vár most a férfire: - Mit lehet erre mondani?!


Saját édesapja ejtett teherbe egy 14 éves lányt Kótajon, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A hatgyerekes apuka még áprilisban feküdt le a legidősebb lányával, akin csak most vették észre, hogy terhes, derült ki a Tényekből. A helyiek szerint a 45 éves férfi hat gyerekével egyedül élt kótaji otthonukban, mert felesége nemrég elhagyta. A férfi, akit a rendőrség őrizetbe helyezett, hónapok óta folytathatott viszonyt legidősebb lányával, azonban csak most vették észre, hogy állapotos.
A férfi szomszédja, aki több kótaji lakoshoz hasonlóan megdöbbentettek a történtek, Tényeknek azt mondta, ő észrevette, hogy édesapa és a legidősebb lánya között "furcsa a kapcsolat". Szilágyi László, a megyei főügyészség szóvivője elmondta, jelenleg "hozzátartozó sérelmére elkövetett sze@uális büntette" miatt folyik a nyomozás. Ezért a bűncselekményért a törvény szerint kettőtől 8 évig terjedő szabadságvesztés szabható ki. Az ügyészség indítványára a bíróság egy hónapra elrendelte a gyanúsított letartóztatását, mert fennáll a veszélye annak, hogy szabadlábon a bizonyítást veszélyeztetné, befolyásolná a tanúkat. "
loading...