Header Ads

DÖBBENET amit Orbán Viktor pár perce bejelentett!! AZ ÉV LEGJOBB HÍRE EZ!! ENNEK most tényleg minden magyar örülhet! Ez Téged is RENDKÍVÜL érint!!


Egyre csökkennek, folyamatosan alacsonyan maradnak a napi járványügyi adatok a fertőzöttek és az elhunytak számát tekintve Magyarországon. Kedd reggel kiadták a HÉTFŐI napra vonatkozó adatokat, amely a tendenciákat tekintve bizakodásra adhatnak okot. 382 az új fertőzött, elhunyt 64 beteg NNK: országosan további koronavírus-koncentráció csökkenés jellemzi a szennyvizet. A 19. héten a szennyvízmintákban mért SARS-CoV-2 koncentráció országos átlaga enyhe csökkenést mutat.
A legtöbb település mintájában a vírus-koncentráció stagnál, csökkenő tendencia Debrecenben, Egerben, Győrben, Kaposváron, Veszprémben és kisebb mértékben Budapesten tapasztalható. Ezzel szemben Szekszárdon és enyhébb mértékben Pécsett emelkedő a tendencia. A koronavírus koncentráció a szennyvízben 9 helyen alacsony, 12 helyen mérsékelt és egy mintavételi helyen emelkedett kategóriába sorolható.
A pünkösd körüli napokban elérhető az 5 millió elsőre beoltott, és azután az esküvőkre a nagyobb rendezvényekre és a kijárási tilalomra vonatkozóan további lazítások lesznek – mondta a Kossuth Rádió reggeli adásában Orbán Viktor.
A kormányfő hangsúlyozta, hogy legalább augusztus eleje-közepéig nem lesznek látogathatók a nagyobb zenés-táncos rendezvények védettségi igazolvány nélkül és ezt a feltételt majd csak 6 millió beoltott felett engednék el, ha az egyáltalán összejön. Ha ősszel kelleni fog harmadik oltás, arra megvan a tartalékunk. Heti átlagban 150 ezer 18 év feletti magyar kérhet Pfizert a következő hetekben.
loading...