Header Ads

Novák Katalint gyúrás közben fotózták le egy külföldi edzőteremben, aki onnan üzent a magyar nőknek: "Nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Arra buzdítom önöket is, hogy.." - Nézzék a miniszter izmait! Ugye látszik a változás az alakján?!


Novák Katalin a hétvégén gyűjtött némi erőt. Edzős cuccban, súlyokkal, különböző gyakorlatokat végezve fotózták le a fitt családügyi minisztert egy külföldi konditeremben. A képeket a hétvégén tette ki Novák Katalin, aki Portóban járt, a szociális csúcson, és edzeni is ott ugrott le, feltehetően a szállása konditermébe:

 Mintha le is fogyott volna kicsit; hasonlítsák össze ezzel a 2020 nyárán készült képpel:

Novák Katalin egyébként azóta hazatért, és szülőként most – sok más magyar édesanyához hasonlóan – új helyzetben találhatta magát: ma kezdődik újra a jelenléti oktatás a nagyobbaknak, szóval a portói utazás után most ez van náluk is: „Nagyon sok családban hónapok óta először mennek ma a gyerekek iskolába. Így van ez nálunk is. Aggódással vegyes izgalommal várják, várjuk az élet újrarendeződését. Legalább a 16 év felettieket be lehet már oltatni, ezzel a lehetőséggel mi is élünk. Egyébként pedig igyekszünk megtanítani nekik, hogyan vigyázzanak magukra és egymásra” – írta friss posztjában a miniszter: Forrás: blikk.hu
loading...