Header Ads

Nagy öröm érte Steiner Kristófot és kedvesét! Az egész országot alaposan meglepték bejelentésükkel! Mi is alig hisszük el, de IGAZ A HÍR!


Közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt Steiner Kristóf párja: még idén nyáron összeházasodik kedvesével. Másodjára megy férjhez Steiner Kristóf. A bloggernek pár hónappal ezelőtt kérte meg izraeli színész szerelme, Nimrod Dagan a kezét nagymamája eljegyzési gyűrűjével. Nimrod Instagram-oldalán is említést tett erről: már elkezdték szervezni az esküvőt, s még idén nyáron egybekelnek.
Kristóf a Ripostnak árult el részleteket az örömhírről: – Én 36 éves vagyok, Nimi meg 27, és nem voltak nagy reményeim. De amikor februárban Budapesten voltunk, volt egy szuper esténk, ahol nagyon jól éreztük magunkat. Éppen hazafelé sétáltunk, amikor egyszer csak letérdelt elém, majd megkérdezte, összeházasodnék-e vele. Én azonnal igent mondtam és elkezdtem sírni. Amúgy is nagyon elérzékenyülős vagyok. Akkor is képes vagyok elsírni magam, ha csak ránézek, és eszembe jut, hogy mennyire szeretem – árulta el boldogan a Ripostnak Kristóf. – Elkezdtük a szervezkedést. Főleg Izraelben lesz a ceremónia, de elég hosszúra nyújtjuk. Lesz egy pár esemény, ám egyelőre nem szeretnénk több részéletet elárulni – mondta Steiner Kristóf. A blogger először 2011-ben kötött házasságot a Földközi-tengeren, egy hajó fedélzetén előző párjával, Matannal, akivel tíz éven át voltak együtt. Kristóf a válás után talált rá az izraeli nemzeti színház színészére, Nimire. Boldog párkapcsolatuk már két és fél éve tart. – Az előző házasságom után nagyon sokáig úgy éreztem, nem akarok újra megházasodni. De Nimivel minden szempontból annyira szorosan létezünk együtt, hogy egyértelmű volt számomra, vele képzelem a jövőmet. Ő kérte meg a kezemet, ami nagyon váratlanul ért – emlékezett vissza Kristóf, aki nem árult el sokat az esküvőjükről. Forrás: www.blikk.hu
loading...