Header Ads

Müller Cecília ILYEN a privát életében.. Ezt tényleg sokan nem is gondolnák róla! Nagyon kínos, ami kiderült róla..! - Ön gondolta volna?!


Nem is gondolnád róla! Müller Cecília ilyen a privát életében.. Ezt tényleg sokan nem is gondolták volna róla: Szabadnap nélkül, csupán napi néhány óra alvással, folyamatosan dolgozik a koronavírus járvány hazai kitörése óta dr. Müller Cecília országos tiszti főorvos. Honnan veszi az erőt ehhez ez a 61 éves, vidéken élő asszony? A ripost a választ Müller Cecília eddigi életútjában és a környezetében találta meg. Nagyvenyimben él. Az országos tiszti főorvosi posztot alig több mint egy éve látja el, de mindig is sokat dolgozott és tanult. Négy szakvizsgája van.
Emellett pedig mindig volt ideje másokra, állítják a nagyvenyimiek. Közben felnevelt két gyermeket, és a kertjének mindig csodájára jártak. Munkája mellett a helyi Nagyboldogasszony plébánia világi lelkipásztora, amire persze most nemigen jut ideje. Az Egészségfejlesztés című folyóiratnak is kiadó-szerkesztője, ami most szintén háttérbe szorult. Fizikai teherbírását megalapozza sportos múltja, nem véletlen, hogy mindig hangsúlyozza: a szabad levegő, az egyéni sportolás a járvány idején is fontos. Ő maga 1996 és 2000 között futva járt dolgozni Nagyvenyimből Dunaújvárosba – ott volt tisztiorvos –, ami oda-vissza körülbelül 15 kilométer. Legkedvesebb kikapcsolódása a kertészkedés, ami szintén fizikai munka. Akik jól ismerik őt, azt mondják, sosem érdekelte cím és rang, kitüntetés – bár többet is kapott –, hajtóereje a lelkiismeret és a felelősségérzet, erőt pedig a családból és a vallásból merít, és abból, hogy szereti az embereket. Ezt azok mondják róla, akik évtizedek óta ismerik. Forrás
loading...