Header Ads

MOST jött a hír 1 perce! Soros György OLYAN ÚJ leleplező videót tett közzé Orbánról, amitől egy páran nézetet fognak váltani!! NAGYON DURVA, ami látható benne! ITT a felvétel:


Videót tett közzé Soros György, aki így kíván reagálni az őt ért vádakra, támadásokra és hadjáratra, amit a Fidesz kormány nagyjából 2 éve folyamatosan, egyre erősebben folytat ellene. “Soros György a jelenlegi magyarországi helyzetről” című felvételen Soros arról beszél, hogy hosszú ideig kapcsolatban állt Orbán Viktorral és a “Bibós fiúkkal”. Évek óta nem találkoztak a miniszterelnökkel, mert szerinte;
“MAGYARORSZÁGOT KIHASZNÁLJA, ELNYOMJA AZOKAT, AKIK ELLENZÉKBEN VANNAK” Soros azt mondja, Orbánék kihasználják a vezető pozíciójukat arra, hogy hatalmukat megtartva meggazdagodjanak. “Ez az ellentéte annak, amit mi akartunk elősegíteni. Elvi ellentétek vannak köztünk, amit nem lehet áthidalni. Nekem nincs személyes ellentétem. Elvi ellentétem van. A rendszerét ellenzem”, mondja Soros. Orbán egykori mentora szerint alapítványát, és a magyar civil társadalmat Orbán “ki akarja írtani”. Bár ő személyesen ebből nem érez semmit, hiszen “Orbán nem ér el hozzá”, de kiemelt figyelemmel kíséri a magyarországi aktualitásokat. “MEGÍTÉLÉSEM SZERINT MOST A RENDSZER JOBBAN ELNYOMJA AZ EMBEREKET, MINT AZ OROSZ MEGSZÁLLÁS ALATT. OTT SIKERESEBBEN TUDTUK TÁMOGATNI A TÁRSADALMAT AHHOZ, HOGY INFORMÁCIÓT ÉS SEGÍTSÉGET KAPJANAK.” Itt a teljes riport első része:
 
Egy másik videójában a magyarországi támogatásairól beszél. Elmondja, hogy az egész 1984-ben kezdődött, ekkor vették fel a kapcsolatot az ellenzéki Fidesszel, ekkor jelentek meg a komolyan vehető demokratikus törekvések, és Soros alapítványa ezt kívánta támogatni. Elmondta, hogy a kommunista rendszerrel jobban együtt lehetett működni, mint ma Orbán rendszerével.
A második rész itt:
Forrás: pestibulvar.hu
loading...