Header Ads

MOST jött Gulyás Gergely RENDKÍVÜLI bejelentése! "Ha tetszik, ha nem EDDIG biztos maradnak a korlátozások a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezőknek!" EZ botrányos! Ki fogja KIBÍRNI EDDIG?!


Gulyás Gergely a tájékoztató elején közölte, hogy a szerdai kormányülésen is elsősorban a vírushelyzetről volt szó. Sikerült a harmadik hullámot megtörni, 4,153 millió fölött van az első oltásban részesültek száma Magyarországon, ennek köszönhető, hogy az újraindítás folytatódhatott. A MINISZTER SZERINT MAGYARORSZÁG ELSŐKÉNT SZEREZTE VISSZA A SZABADSÁGÁT AZ EU-BAN, DE KÉTSÉGTELEN, EZ A SZABADSÁG MÉG NEM TELJES. Egész Európában zajlik egy vita arról, hogy kinek mit szabad, mit nem védettségi igazolvány birtokában. Magyarországon a nemzeti konzultáció döntött: 65 százalék mondta, hogy járjanak jogok az igazolvánnyal.
Gulyás Gergely közölte, hogy AUGUSZTUSIG BIZTOSAN KELLENI FOG A VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY A KÜLÖNBÖZŐ SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBE VÉTELÉHEZ. Ez koncertekre, fesztiválokra, szórakozóhelyekre, szállodákra és éttermekre, sporteseményekre egyaránt igaz. Az oltás regisztráció alapú marad, nem lesz kötelező. Ma néhány nap alatt bárkit be tudunk oltani. Most is nyitva van az időpontfoglalás lehetősége. A politikus elmondta, Magyarországon csak szigorú vizsgálatok után kapnak engedélyt az oltások. Mindegyik oltás biztonságos és hatékony - mondta Gulyás. AZ OLTÁSELLENESSÉGNEK KÉT FORMÁJA VAN: VALAMELYIK OLTÓANYAG ELLEN BIZALMATLANSÁGOT KELT, VAGY A TELJES OLTÁS ELLEN KAMPÁNYOL. Magyarország kétoldalú megállapodásokat köt a védettségi igazolványok kapcsán, így azt a félelmet a kormány nem tartja indokoltnak, hogy bizonyos oltóanyagok miatt nem lehetne nyáron utazni.  Forrás
loading...