Header Ads

Most érkezett a LESÚJTÓ hír! Súlyos balesetet szenvedett egy 32 éves terhes anyuka és kisgyermeke az autópályán, mert.. NEM fogják elhinni, hogy MI okozta a SZÖRNYŰ tömeg balesetet!!


Súlyos baleset! Közel 8km-es a torlódás az autópályán! Balesetek miatt több kilométeres torlódás alakult ki az M7-es és az M3-as autópályán, valamint az M0-s autóúton hétfő reggel Budapest felé.A Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt közölte: az M7-esen, Törökbálint térségében négyes karambol történt a főváros felé vezető oldalon, négy személyautó ütközött össze.
A balesetben, egy 32 éves terhes nő életveszélyes állapotba került, vele utazó kisgyermeke pedig súlyosan megsérült, a forgalom csak a leállósávon halad. A balesetet a rendőrség információi alapján, egy az útra hirtelen kirohanó kutya okozta, aki miatt az elől haladó autós hirtelen elkapta a kormányt és felborult, ami láncreakciót váltott ki és a mögötte haladó gépjárművek is összeütköztek. Az Útinform azt írta, 7-8 kilométeres a torlódás, 40-45 perces az időveszteség. Az M3-as autópályán, a Budapest felé vezető oldalon Bag térségében több baleset is történt. A sávlezárás már megszűnt, de a 9 kilométeres torlódás csak nagyon lassan enyhül. Itt is csaknem egy órát kell araszolni. Az Útinform arról is beszámolt, hogy az M0-s autóút déli szektorában, az M1-es autópálya felé, Szigetszentmiklós és Halásztelek között két teherautó ütközött össze. Elfoglalják a külső sávot, mögöttük 8 kilométeren torlódott fel a forgalom, csaknem egy órával nő a menetidő. fotó:illusztráció
loading...