Header Ads

Milyen csapás érheti még?! Hatalmas a szomorúság! Özönlenek a kommentek! Nem titkolja tovább Gyurcsány Ferenc, Ezzel szívszaggató fotóval árulta el a letaglózó hírt!


Özönlenek a kommentek! Hatalmas a szomorúság!"Most már publikus" - nem titkolja tovább Gyurcsány Ferenc , ezzel a fotóval árulta el a hírt ! Gyurcsány Ferenc a közösségi oldalán osztotta meg a következőt: Az Anyák napja az élet köszönete annak, kitől kaptad, kivel közösen teremtetted. Érintsd meg, öleld meg, szeresd. Ahogy mást nem lehet. Amíg lehet. Edesanyja büszkesége leolvasható az arcaról!(a kép lentebb megtekinthető) Tudom milyen érzés a hianyuk! Sajnos sokan a temetoben tudták köszönteni az Édesanyákat! Nyugodjanak békében!

Varga Katalinról nyolc-kilenc évvel ezelőtt állapították meg, hogy gyógyíthatatlan betegségben szenved. Az Alzheimer-kór memória- és gondolkodási zavarokkal jár, már korai tünete a feledékenység. 2016-ban Gyurcsány azt nyilatkozta lapunknak, hogy kis segítséggel ugyan, de az édesanyja még el tudja látni magát. Gyurcsány korábban is mesélt közös anekdotákat édesanyjával, még az őszödi beszédben is: „Megjavult az egészségügyi rendszer, fiam? Mondom: egy lószart, mama. Az az igazság, hogy fölismerik a nevedet.” - Blikk.hu.
loading...