Header Ads

Mc Hawer dúrván kifakadt: "Egy hónap alatt szinte feléltem az Összes félre tett pénzem.. Nézzék milyen szánalmas összegekből élek most havonta..! Muszáj leköltöznünk a koszos vidékre, hogy így talán.."


Mc Hawer kifakadt: "Egy hónap alatt feléltem az Összes félre tett pénzem, muszáj leköltöznünk vidékre, hogy így talán..." McHawer: „Szomorú, hogy most milliók esnek el a munkáiktól és a bevételeiktől. Előadóként az elsők között voltunk, akiknek megszűnt egy pillanat alatt a munkájuk. Nekem nincs vállalkozásom, javarészt a fellépésekből tartottam el magam, az elmúlt egy hónap alatt feléltem a tartalékaimat, van egy mellékes bevételem, de az az összeg még viccnek is rossz, mindössze havi 250 ezer forint – mesélte MC Hawer az AC Newsnak.
– A párom szülei ajánlották föl, ha minden kötél szakad, akkor költözzünk le Borsodba hozzájuk. Ott van étel, el tudunk lenni, sőt van egy élelmiszerboltjuk, ahol Fanni tudna dolgozni, én pedig a háttérmunkából, az árubeszerzésből venném ki a részem. Ezen gondolkodunk, csak így hirtelen feladni a budapesti lakhatást és leköltözni nem könnyű. Most, hogy talán vége a harmadik hullámnak, még így sincs szinte semmi munkám előadóként, a hülye oltási igazolások és kártyák miatt, meg jóval kevesebben jönnek el a koncertekre mint egyébként. Felháborító! - Nektek hány havi félretett pénzetek van még? Írjátok meg kommentben. Forrás
loading...