Header Ads

ILYEN még nem volt!! Az Operatív törzs pár perce bejelentette az ÉV EGYIK LEGJOBB HÍRÉT! ENNEK kivétel nélkül minden magyar örülni fog!! Ez Téged is nagyon érint!


Egyre csökkennek, folyamatosan alacsonyan maradnak a napi járványügyi adatok a fertőzöttek és az elhunytak számát tekintve Magyarországon. Kedd reggel kiadták a HÉTFŐI napra vonatkozó adatokat, amely a tendenciákat tekintve bizakodásra adhatnak okot. 382 az új fertőzött, elhunyt 64 beteg NNK: országosan további koronavírus-koncentráció csökkenés jellemzi a szennyvizet. A 19. héten a szennyvízmintákban mért SARS-CoV-2 koncentráció országos átlaga enyhe csökkenést mutat.
A legtöbb település mintájában a vírus-koncentráció stagnál, csökkenő tendencia Debrecenben, Egerben, Győrben, Kaposváron, Veszprémben és kisebb mértékben Budapesten tapasztalható. Ezzel szemben Szekszárdon és enyhébb mértékben Pécsett emelkedő a tendencia. A koronavírus koncentráció a szennyvízben 9 helyen alacsony, 12 helyen mérsékelt és egy mintavételi helyen emelkedett kategóriába sorolható.

A pünkösd körüli napokban elérhető az 5 millió elsőre beoltott, és azután az esküvőkre a nagyobb rendezvényekre és a kijárási tilalomra vonatkozóan további lazítások lesznek – mondta a Kossuth Rádió reggeli adásában Orbán Viktor. A kormányfő hangsúlyozta, hogy legalább augusztus eleje-közepéig nem lesznek látogathatók a nagyobb zenés-táncos rendezvények védettségi igazolvány nélkül és ezt a feltételt majd csak 6 millió beoltott felett engednék el, ha az egyáltalán összejön. Ha ősszel kelleni fog harmadik oltás, arra megvan a tartalékunk. Heti átlagban 150 ezer 18 év feletti magyar kérhet Pfizert a következő hetekben.
loading...