Header Ads

GYÁSZ: Felfoghatatlan fájdalom! Tegnap örökre lehunyta szemeit egyetlen kislányom. Mindössze 6 évet élhetett, mert.. Ezért hagyott itt bennünket ennyire korán:


Felfoghatatlan fájdalom: Tegnap örökre lehunyta szemeit a kislányom. Mindössze 6 évet élhetett! Ezért hagyott itt bennünket ennyire korán: Edie csak 6 éves volt, amikor megkapta a szörnyű diagnózist.Edie Jackson mindössze hatéves volt, amikor szüleinek az orvosok azt mondták, hogy ritka agydaganata van a kislánynak, és valószínűleg csak hónapok vannak hátra.
Egy ritka agydaganatot diagnosztizáltak nála, amelyet magas fokú diffúz belső Pontine Gliomának (DIPG) neveznek.Évente mindössze 30-40 gyermeket diagnosztizálnak ezzel a ritka betegséggel. Az átlagos túlélési idő mindössze 8-12 hónap. A család a szörnyű hír után pénzgyűjtésbe kezdett. Egy költséges klinikai vizsgálatot akartak elvégeztetni New York-ban – írja a Mirror. Sok hiresség segítette a gyűjtést. Annak ellenére, hogy csaknem 300 000 fontot gyűjtöttek össze, és Edie-nek sikerült átesnie az intenzív, célzott kemoterápián az Egyesült Államokban, a kislány szervezete kedden feladta a harcot. A hírt a nagynénje jelentette be a Facebook-on. Forrás
loading...