Header Ads

GYÁSZ: Drámai hír érkezett! Órákkal ezelőtt elhunyt a híres tévébemondó kislánya. Még csak hat éves volt.. Több mint szomorú, ami vele történt:


Felfoghatatlan fájdalom: egy év alatt elvitte a rák az angyalarcú kislányt Edie csak 6 éves volt, amikor megkapta a szörnyű diagnózist: Edie Jackson mindössze hatéves volt, amikor szüleinek az orvosok azt mondták, hogy ritka agydaganata van a kislánynak, és valószínűleg csak hónapok vannak hátra.Egy ritka agydaganatot diagnosztizáltak nála, amelyet magas fokú diffúz belső Pontine Gliomának (DIPG) neveznek.
Évente mindössze 30-40 gyermeket diagnosztizálnak ezzel a ritka betegséggel. Az átlagos túlélési idő mindössze 8-12 hónap. A család a szörnyű hír után pénzgyűjtésbe kezdett. Egy költséges klinikai vizsgálatot akartak elvégeztetni New York-ban – írja a Mirror.
Sok hiresség segítette a gyűjtést. Annak ellenére, hogy csaknem 300 000 fontot gyűjtöttek össze, és Edie-nek sikerült átesnie az intenzív, célzott kemoterápián az Egyesült Államokban, a kislány szervezete kedden feladta a harcot. A hírt a nagynénje jelentette be a Facebook-on.
loading...