Header Ads

EZT az ártatlan kutyát találtam a zacskóban az út mellett. De az igazi SOKK akkor jött, miután kibontottam és megláttam, hogy.. Azonnal nyelni kezdtem a könnyeimet.. - Hogy tehet ILYET egy ember?


Hogy tehet ilyet egy ember? Április 25-én a házaspár éppen a templomból tartott hazafelé kocsijukban, amikor egy gyanús csomagot pillantott meg az út mentén. „Miközben mentünk hazafelé, vezetés közben oldalra pillantottam, és megláttam egy kutya fejét felbukkanni.” – mondta a férj. Meg is álltak, hogy közelebbről megnézzék, és a meglepetés csak ekkor jött: Mivel falun élnek, hozzá vannak szokva, hogy kóbor kutyákkal találkoznak, de ez a kutya egy csomagban volt. Szerencsére a páros nagy kutyaszerető, így nem is késlekedtek, hogy kiszabadítsák.
Kés nem volt náluk, így a kulcsot kellett használják. Egyből feltűnt nekik, hogy a kutyát valaki szándékosan csomagolta be, még kötéllel is össze volt szorítva, hogy mozogni se tudjon.
Amikor kiszabadították, puha ruhába tették, és hazavitték. Nem tudhatták, mennyit volt a kutya a zacskóban, de nagyon büdös és koszos volt. Persze nagyon félt is. Idő volt, mire kezdett megnyugodni. A páros alaposan megfürdette.
Rögtön másnap elvitték az állatorvoshoz, és ekkor jött a legijesztőbb hír. Kiderült, hogy a kutyának egy lőtt sebe volt az első lábának belső felén. Ezután született meg az elképzelés, hogy valószínűleg a korábbi tulaj le akarta lőni az állatot, de a kutya túlkélte. Ennek ellenére egy zacskóba tette, és otthagyta az útszélén meghalni. De azóta a dolgok sokat változtak Bubba, a kutya életében. Új szerető családja jó gondját viseli, ma már szerencsésnek mondhatja magát. Hamar összebarátkozott a család többi jószágával is!
loading...