Header Ads

DRÁMA: Szöggel és gombostűkkel tele tömött pékárukat találtak EBBEN a hazai pékségben. Egy 1,5 éves kisgyerek is evett belőle. Sajnos a legrosszabb következett be..! - Ez történt pontosan:


Egy másfél éves kisgyerek is evett a pékségben vásárolt termékből, aki egy kisebb méretű szöget nyelt le – életveszélyes állapotban azonnal kórházba szállították. Az édesanya is ráharapott egy másik, méretesebb szögre, neki csak a foga tört le. Mutatjuk a felkavaró részleteket: Szöget és gombostűket találták gyanútlan vásárlók egy országos pékséglánc több termékében is Győrben.
Az édesanya szerint másfél éves kislánya csak a szerencsének köszönheti, hogy nem halt bele abba, hogy véletlen lenyelte a szöget. Az édesanyának a foga sérült meg. – A kislány már túl van az életveszélyen, a szög a gyomrát sértette fel, amit sikerrel megműtöttek. Jelenleg a győri Petz Aladár intenzív osztályán ápolják. A szomorú eset után azonnal visszament a boltba az anyuka, ahol egy ingyen kávét, vagy pékárút ajánlottak fel neki, de sem a gyerek, sem az ő állapotáról nem kérdezték. Az anyuka elmondása szerint a Lipóti pékségről van szó. Magyarország, én így szeretlek..? Egy közösségi csoportban többen is megosztottak hasonló történeteket. Több üzletben is tapasztaltak hasonlót a vásárlók. A pékség szerint nem a saját, hanem egyik beszállítójuk termékeivel volt gond. A pékség azt közölte, hogy náluk a minőségbiztosítási rendszer miatt ilyen nem fordulhat elő és elnézést kért az eset miatt. Feljelentést egyelőre senki nem tett. VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója az esetről:
loading...