Header Ads

DRÁMA: Nagyon rossz hír jött Zalatnay Cini állapotáról! Cili Végleg feladta a harcot?! Isten kezében van már? - "Nincs más megoldás, nincs sok időm.."


A Mokka műsorában szólalt meg az énekesnő. Elmondta a 2019-es év remek volt a munka szempontjából, de a következő időszak bizony elfogyasztották a tartalékokat. Lánya, Niki két esztendővel ezelőtt költözött vissza Angliából Magyarországra. Egy egészségközpontot vezet Budapest mellett, és mindenben segíti az anyát. Az énekesnő elmondta:
„Az, hogy támogat a lányom, minden szülőnek teljesen természetes. Van harminc év előnyöm. Nincs más megoldás, Nixike tudja, hogy ő a fenntartó, a tartalékok sajnos kezdenek kifújni, mert a nagyon sikeres 2019 után nehéz két év jött. Remélem, nyáron már énekelhetek, és zöld utat kapunk a koncertezéshez. Csak legyen közönség! Természetes, hogy Nixi támogat, ez nem is támogatás, hanem egy teljes anya-lánya közti kötelesség most éppen neki. Nyilván, ha énekelnék, és csinálhatnám a dolgomat, akkor erre nem lenne szükség. Hogy miért vagyok szomorú? Mert az életerő ott van a zenében, a színpadon, az élőzenében, a koncertek utáni bulikban. Ez maga az élet, és nagyon hiányzik” – mondta el a Mokkában Zalatnay Sarolta. Az énekesnőnek már védettségi igazolványa is van, így csak a koncertek engedélyezésére vár írta a Ripost. Azt reméli, sokan mások is az oltás mellett döntenek, hogy mihamarabb visszakaphassa mindenki régi életét.
loading...