Header Ads

DRÁMA! Mi folyik itt emberek?! Géppisztolyt fogtak a megriadt autósokra Nyíregyházán: A rendőrök azonnal kiszállítottak mindenkit a kocsiból, aki..


A golyóálló mellényes, állig felfegyverzett, különlegesen képzett alakulat kommandósai körbevették és géppisztolyt fogtak a megriadt autósokra: Utólag kiderült, ártatlan akcióról volt szó csupán. Ugyanis a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Baleset-megelőzési Bizottság így próbálta felhívni a figyelmet a nyári gumik használatára.
A kampány során összesen 75 kocsit ellenőriztek, ebből 13 kocsi kerekén volt téli abroncs. – Aki téli gumival közlekedett, azt a rendőr csak figyelmeztette, hogy cserélje le a biztonságosabb nyárira. Sajnos, többet nem tehetett, mert a nyéri abroncs használata Magyarországon nem kötelező. Az interneten már kevésbé voltak megértőek a kampány időzítése és módja iránt. Egy volt bűnügyi nyomozó pedig úgy vélte, ami történt, az bűncselekmény, mert a fegyveres kommandósok indokolatlan jelenléte alkalmas volt a riadalomkeltésre. – Nem értem, mit vártak ettől az akciótól a szervezők. Akinek nincs pénze nyári vagy téli gumira, arra akár géppuskát is foghatnak, akkor sem tudja lecserélni a téli garnitúrát – magyarázta Hegedüs Csaba (40), az egyik szemtanú. – Az eset óta a nyíregyháziak egy elfuserált kommandós akcióról beszélnek. Forrás: blikk.hu
loading...