Header Ads

DRÁMA: Elnöki kegyelmet kapott a férjét nyakon szúró Kertész Ágnes. - Önök szerint megérdemelte? Mielőtt ítélkeznének FIGYELJÉK a dolgok előzményét!


Áder János kegyelemben részesítette Kertész Ágnest, így annak tíz év helyett csak ötöt kell majd fogházban töltenie – írta meg a Blikk. Kertész 2018-ban próbálta meg megölni férjét, akinek kábítószert kevert az italába, majd nyakán többször is megsebesítette. A férfi túlélte a támadást, és azóta ő neveli a közös gyermeküket, akit Kertész szerint ellene hangolnak.
Az asszony és korábbi védője arra hivatkoztak a kegyelmi kérelemben, hogy az esetet megelőzően a férfi évekig bántalmazta és terrorban tartotta az asszonyt – olvasható a Jogában áll hallgatni című műsor.. „Lapjuk információját megerősíthetem, Ágnes valóban kegyelemben részesült. Áder János döntése értelmében 10 év helyett csak ötöt kell leülnie, és azt sem fegyházban, hanem fogházban” – reagálta a Blikk megkeresésére Kertész korábbi ügyvédje, Dr. Lichy József, aki annak idején beadta a kérelmet. - Blikk
loading...