Header Ads

„Akik nem oltatták be magukat, azoknak már nem lesz normális életük?!” Itt vannak a megdöbbentő részletek!! - Kiakadtak Orbán Viktor bejelentésén a kommentelők:


Mint arról beszámoltunk, hamarosan értelmet nyer a védettségi igazolvány, 4 millió beoltottnál ugyanis azok számára jön el a lazítások újabb köre, akik már rendelkeznek az igazolvánnyal. Ezt Orbán Viktor jelentette be péntek reggel a Kossuth Rádióban. A miniszterelnök elmondta, hogy ekkor megnyílnak a színházak, a tánc-és zeneművészeti események, a mozik, az edzőtermek, fitnesztermek, az uszodák, a jégpályák, a játszóházak, az állatkertek, a vadasparkok, a kalandparkok, a vidámparkok, a könyvtárak, a sportesemények, illetve kinyithatnak a szállodák és a vendéglátóhelyek belső helyiségei.
A bejelentésről a kormányfő Facebook-oldalán is közzétettek egy rövid bejátszást, ami alá rengeteg komment érkezett. Ezek jelentős része pedig nem éppen lelkesedik a döntésért: diszkriminációt emlegetnek, amiért csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezőkre vonatkoznak a rendelkezések. Igaz, ilyen kártyát az is kap, aki átesett a betegségen, a legtöbben mégis azt kifogásolják, hogy miért kivételeznek pozitívan a beoltottakkal, miközben korábban azt állították, senkit nem érhet hátrány amiatt, ha nem kéri a vakcinát. Az oltás nem kötelező, mégis bele akarják kényszeríteni az embereket. S az emberek vonulnak mint a birkák. Egyik oltás sem ad védettséget, akkor miért is kell? Milyen jogon korlátozza azokat, akik nem oltatják be magukat? Szégyen ami itt folyik, s egyben felháborító. Gratulálok ehhez az okos döntéshez! Ezt mind egyedül találta ki vagy kellett hozzá segítség? Ebből gond lesz! Aki nincs beoltva, elveszik a szabadságát! Ezt mégis hogy meri????? Megzsarolja a családokat….majd akkor vihetem a gyerekem egy kinti Állatkertbe ha beoltatjuk magunkat???Aki nem annak semmi sem jár se strandra se sehova nem vihetem el a gyermekem…..mégis ehhez hogy van joga,?????????? Undoritó Nem felejtjük el ezeket az intézkedéseket!! Lesz még szavazás!! És akik nem oltatták be magukat, azoknak már nem lesz normális életük? Már soha mást nem fogunk csinálni, csak a 4 fal között ülni? Mindig csak a kivételezés.. Soha sem lehet semmi egyenlő. Na és aki nem oltat!? Az nem megy sehova!? Én beoltatom magam, de vannak akik nem, és az döntéseiket is tiszteletben kell tartani, nekik is szükségük van a szabadságra! “Senkit sem érhet hátrányos megkülönböztetés, ha a lehetséges egészségügyi kockázatok miatt nem oltatja be magát, vagy egyszerűen nem akar oltást.” Hát ezek szerint megint hazudtál!! Tisztelt alkotmány jogászok, ügyvédek! Munkára fel! Forrás
loading...