Header Ads

DRÁMA! 2 millió forintért hirdette meg a jófogáson újszülött gyermekét Ez az édesanya, ám az IGAZI szomorúság csak UTÁNA jött:


Kétmilliót kért a gyerekért: Letartóztattak egy 24 éves nőt, miután megpróbálta eladni újszülött fiát a feketepiacon 4900 fontért, az az közel kétmillió forintért, ám ez sajnos még közel sem minden:
Az angliai jófogáson hirdette meg, azt hitte nem bukik le. Interneten árulta gyerekét: A nő az interneten próbálta eladni az újszülöttet, és nem törődött azzal sem, hogy a gyerek akár emberkereskedőkhöz is kerülhet.
Azt mondta, hogy azért tette, mert az anyja gondozása miatt pénzre volt szüksége. A rendőrség őrizetbe vette a nőt. Valentina Makukha azzal dicsekedett, hogy több babát is el tud adni az interneten. Több gyereket is tud szerezni : „Ismerek egy orvost, aki segíthet gyereket találni. Az anyák “dokumentum nélkül szülnek, és a babák nem fognak hiányozni” – mondta egy olyan embernek, akiről azt gondolta, hogy “vásárló” lehet. A 24 éves Valentina Makukha öt évig terjedő börtönbüntetésre számíthat tettéért – írja a Mirror. 15 millió forint egy gyerek: Ukrajna nagy előnye a gyermeket akaró szülők számára, hogy olcsó. Nagyjából 15 millió forintot kell fizetni a béranyaságért, amelyet az ukrán klinikák minőségi, magas színvonalú szolgáltatásként reklámoznak. A béranya az összeg kis részét kapja. A béranyáknak aztán természetesen ennek az összegnek már csak egy kis része jut, még akkor is, ha nincs probléma a kifizetéssel, márpedig időnként ez is előfordul. A bérüket a klinikákon kívül közvetítők is megsarcolják, de sokaknak még így is megéri. forrás
loading...