Header Ads

18+!! Ezt a 7 éves kisfiút élve eltemették a szülei! NEM fogják elhinni mi volt az oka!! A szülők fotóit nézzék:


Ha a hétéves nem tudott tökéletes pontosággal visszaidézni egy betanított, majd véletlenszerűen kiválasztott részt a Bibliából, kegyetlen kínzásokkal büntették őt. Több alkalommal előfordult, hogy a wisconsini kisfiút lefektették a földre és egy húsz kilós farönköt helyeztek mellkasára megtorlásul. A súlyt két órán keresztül kellett magán tartania, minden nap, egy héten át, mert elfelejtett egy-egy szót a szent könyvből. Máskor egymás után száz pofont és rúgást osztott ki neki apja, Timothy Hauschultz ugyan csak azért, mert a gyermek nem tudta a szentírás szövegét. Esős, sáros időben anyja, Tina Hauschultz gyakran beletaposta a kicsi fejét arccal lefelé a pocsolyába, amíg fuldokolni nem kezdett. A brutális szülők többször buzdították legidősebb, tizenöt éves gyermeküket is öccse megverésére. Minden alkalommal amikor bántották a gyermeket, azért tették, mert pontatlanul mondta vissza Isten szavait. A kegyetlenségekre sajnos túl későn derült fény. A hatóságok és a gyermekvédelem is csak akkor szerzett tudomást a dologról, miután a kis Hauschultz borzasztó kínhalált halt.
Mint kiderült, a fanatikus szülők büntetésből elásták a gyermeküket a félméteres hó alá, mert ugyancsak rosszul emlékezett a Biblia egy szövegére. Büntetése egy órán keresztül tartott volna, ám a gyermek időközben halálra fagyott. Mire visszamentek a gyermekért szülei, testhője alig érte el a 23 fokot és nem volt már szívverése sem.

Timothy és Tina Hauschultz ekkor értesítette a mentőket, akik öt órán keresztül küzdöttek a fiúcska életéért, de már nem lehetett megmenteni. Ethan Hauschultzt 2018. áprilisában meghalt hipotermiában. Az orvosok időközben észrevették a kisfiú testét borító, bántalmazásból eredendő zúzódásokat, és értesítették a rendőrséget. Ekkor derült ki, hogy Ethant és annak ikertestvérét örökbe fogadta a Hauschultz házaspár, egyetlen saját gyermekük az, akit szintén erőszak alkalmazására neveltek. A két nevelőszülőt azonnal letartóztatták gyermekbántalmazás, kínzás és gyilkosság vádjával, tinédzserkorú fiúk ellen pedig családon belüli erőszak miatt indítottak eljárást. Tárgyalásuk első fordulóját a tragédia után majdnem egy évvel, idén február 4-én tartották. Ennyi idő kellett ugyanis amíg a vád összegyűjtötte a megfelelő bizonyítékokat a kegyetlen szülők ellen.(via Mirror) Forrás: www.borsonline.hu
loading...