Header Ads

1 perce jött a hír! 500 ezer forintot kaphatnak azok, akik beoltatják magukat koronavírus elleni vakcinával! ÍGY igényelheted Te is! - Mutatjuk a PONTOS részleteket:


500 ezer forintot kaphatnak azok, akik beoltatják magukat koronavírus elleni vakcinával. Mutatjuk a pontos részleteket: Az egykori amerikai elnökaspiráns arra kérte fel a kormányt, hogy pénzügyi támogatással ösztönözzék az embereket, ezáltal még a szkeptikusokat is meg lehetne győzni arról, hogy igényeljék a COVID-19 védőoltásokat.-írja a https://liner.hu.“Minél gyorsabban érjük el a lakosság 75%-ának átoltottságát, annál hamarabb vethetünk véget a pandémiának, és térhetünk vissza a normális kerékvágásba.
Véleményem szerint egy olyan kezdeményezést kellene indítanunk, amellyel bátoríthatnánk az embereket arra, hogy adassák be magukkal a vakcinát.” Delaney hangsúlyozta, még a juttatások ellenére sem gondolja úgy, hogy a vakcinák nyújtotta lehetőséggel mindenkinek élnie kellene. A politikus szerint egy 1 500 dolláros, vagyis körülbelül 450-500 ezer forintos támogatást kaphatnának azok, akik rábólintanak az oltásra. Forrás
loading...