Header Ads

Tunyogmatolcs. Ez a hazai községnév sokaknak nem mond semmit, ám ami múlthéten OTT történt az SOKKOLTA az egész világot!


Tunyogmatolcs, nyilván ez a községnév sokaknak nem mond semmit, ám ami múlthéten történt az alig 2500 lelket számláló kis faluban az SOKKOLTA a világot! Lakatos Ernő elmondása szerint éppen apjának segítkezett a téli tüzifa gyűjtésében a falut körülölelő erdőben amikor váratlan mődon rendőrök ütöttek rajtuk majd kénytelenek voltak ketté válni. Ezután Ernő elmondása szerint HIHETETLEN dolog történt vele az erdő sűrűjében, ugyanis 10 perc bolyongás után egy különös világító repülő tárgyra let figyelmes ami óvatosan közeledett felé majd erős fényével elvakította a fiút. Ernő csak órák múlva tért magához a kábulatból és egyszerű herbál túladagolásnak tekintve a dolgot elindult haza.
Ám ami hetek múlva történt az mindenkit sokkolt a környéken, Ernő hasa nőni kezdett és úgytűnik a rejtéjes idegenek teherbe ejtették a fiút valamilyen módon. A környéken több UFO észlelés is történt az évek során de ez a leghitelesebb történet mind közül. Ernő egyébként azt nyilatkozta stábunknak, hogy megtartja a kis idegen jövevényt de remélem, hogy a családi pótlék őt is ugyanúgy megilleti majd mint a többi a kis mamát a faluban. Ernő terhes hasáról alább láthat képeket:
loading...