Header Ads

RENDKÍVÜLI! Zacher Gábor elárulta, hogy valójában MELYIK a jó vakcina az öt közül! EZT legmerészebb álmainkban sem gondoltuk volna:


RENDKÍVÜLI! Zacher Gábor elárulta, hogy valójában MELYIK a jó vakcina az öt közül! EZT legmerészebb álmainkban sem gondoltuk volna: A szakember korábban fenntartásokat fogalmazott meg a kínai vakcinával kapcsolatban, mint mondta, „azon egyszerű oknál fogva, hogy az ezzel az oltással kapcsolatos eredményeket nem közölték le a kínaiak”.
Zacher most viszont már arról beszélt, hogy „a mérleg egyik serpenyőjében a koronavírus-fertőzés, a tüdőgyulladás, a sok szervi elégedetlenség, a lélegeztetőgép, és a halál van, a másikban pedig az a jelenleg öt vakcina, amellyel már Magyarországon is oltanak”. Szerinte nem kérdés, hogy az oltás felé billen a mérleg nyelve.-írta meg a 24. hu.
Az Operatív Törzs és az oltási munkacsoport módosította az oltási stratégiát, hogy minél előbb minél több ember kapja meg az első oltását. Mind az öt Magyarországon alkalmazott vakcina hatásos és biztonságos, és védelmet ad a koronavírus-fertőzés súlyos lefolyása ellen.
loading...