Header Ads

Rájöttek! ETTŐL félt minden magyar! OLYAT jelentett be a magyar immunológus a vírusról, hogy a hideg rázott ki tőle.. és EZ bizony Önt is érinti!


Elárulta a magyar immunológus: mindegy, hogy valaki idős vagy fiatal – a genetika dönt. Pontosan elmagyarázta miért és hogy:
A hosszú Covid jelenségében érintettek a gyógyulást követő negatív PCR-teszt produkálása után akár szív- és érrendszeri, idegrendszeri vagy veseproblémák jelentkezését is felfedezhetik magukon. “Genetikailag nem vagyunk egyformák. Van, akinek súlyosabb betegséget okoz a koronavírus, van, akinek az immunrendszere élénkebben, másé enyhébben válaszol” – fogalmazott Falus András immunológus, akadémikus, egyetemi tanár.-írta meg a Pénzcentrum.
“Genetikailag nem vagyunk egyformák. Van, akinek súlyosabb betegséget okoz a koronavírus, van, akinek az immunrendszere élénkebben, másé renyhébben válaszol” – fogalmazott. Egész Európában, a szomszédos országokban és Magyarországon is tovább nő a fertőzöttek száma, egyre többen igényelnek kórházi ellátást. A járványt megállítani nem lehet, a cél a járvány lassítása és a kórházak teljesítőképességének védelme. Ezt szolgálják a veszélyhelyzettel kihirdetett újabb védelmi intézkedések. Forrás
loading...