Header Ads

Már Magyarországon is KÖTELEZŐ lesz a FFP2-es arcmaszk viselése az ALÁBBI helyeken!!! ITT van a PONTOS dátum és a részletek:


Már Magyarországon is KÖTELEZŐ lesz a FFP2-es arcmaszk viselése az ALÁBBI helyeken!! Megváltozik a Budapest XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat Polgármesteri Hivatal működési rendje a járványügyi veszélyhelyzet miatt.2021. március 8. napjától a haláleset anyakönyvi ügyintézését kivéve kizárólag sürgős esetben, előre egyeztetett időpontban lehet csak a Polgármesteri Hivatal épületébe belépni - olvasható a Hegyvidék - Több mint kerület oldalán.
A hivatal épületében FFP2-es arcmaszk viselése és a belépéskor történő kézfertőtlenítés egészségügyi okok miatt kötelező. Amennyiben valaki nem rendelkezik FFP2-es maszkkal, azt belépéskor az önkormányzat biztosítja számára. Az iratátvétel az Ügyfélszolgálaton történik, az Ügyfélszolgálati Iroda nyitvatartása nem változik. Merkely Béla tegnap arról beszélt, hogy a bejelentett szigorításokkal az új esetek száma csökken majd, ennek látványos hatása két hét múlva lesz érezhető.
loading...