Header Ads

GYÁSZ: Beadatták maguknak a védőoltást, 48 óra múlva meghalt Ez a két önkéntes férfi, mert annyira.. EZ történt pontosan:


GYÁSZ: Beadatták maguknak a védőoltást, 48 óra múlva meghalt Ez a két önkéntes férfi, mert annyira.. EZ történt pontosan: Japánban és Hongkongban életét vesztette két idős páciens azután, hogy a helyi oltóközpontokban részesültek a kínai, illetve amerikai covid-védőoltásokban. A hongkongi egészségügyi minisztérium kedden éjjel jelentette be, hogy egy krónikus betegségben szenvedő 63 éves férfi két nappal a kínai Sinovac-vakcina beadása után rosszul lett és összeesett.
Az áldozatot légzési nehézségekkel a Queen Elizabeth Kórházba szállítottak február 28-án, ahol nem sokkal később szívrohamot kapott, az orvosok pedig hiába próbálták meg feléleszteni, nem tudták megmenteni az életét – írta az International Business Times hírportál. A beteg kezelőorvosait értesítették arról, hogy a férfinek korábban beadták a Sinovac védőoltását, azonban semmilyen allergiás reakcióra utaló tüneteket nem azonosítottak nála, ezért halálokként krónikus hörghurutot állapítottak meg. Egyelőre nem tudták kétséget kizáróan bizonyítani, hogy a vakcina következtében kialakuló mellékhatások vezethettek-e az idős férfi halálához, ezért az egészségügyi hatóságok nyomozásba kezdtek, hogy kiderítsék, mi is az igazság. Forrás
loading...