Header Ads

FRISS! Müller Cecília ÚJABB SÚLYOS TILALMAT rendelt el.. Ennek nagyon, de nagyon nem örülünk!!! - Itt vannak a részletek:


A gyermekvédelmi intézményekben intézményelhagyási és látogatási tilalom lép életbe: - Itt vannak a pontos részletek: Az Emmi szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleménye szerint a kormány 2021. március 4-én bejelentett szigorításai értelmében az Országos Tisztifőorvos intézményelhagyási és látogatási tilalmat rendelt el a gyermekvédelmi intézményekben és a javítóintézetekben 2021. március 7-től április 7-ig. "Csak az intézmény által szervezett szabadidős program miatt, vagy indokolt esetben az intézményvezető külön engedélyével lehet elhagyni ezeket az intézményeket.
A határozat elérhető a www.szocialisportal.hu oldalon. Ezen túl a bentlakásos szociális intézményekre vonatkozó korlátozások továbbra is érvényben vannak, ezért ezekben az intézményekben a szabályok változatlanok. A hétfőtől elrendelt személyes megjelenést igénylő szolgáltatásokra vonatkozó szigorítás a szociális szolgáltatásokra nem vonatkozik" - áll a sajtóközleményben. Forrás
loading...