Header Ads

FELFOGHATATLAN TRAGÉDIA! Gyászba borult Magyarország! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy meghalt a híres énekesnőnk! Te is ismerted! Felfoghatatlan, hogy éppen Ő ment el..


Koronavírus-fertőzés miatt elhunyt Nagy Éva, táncdalénekesnő. 73 éves korában elhunyt Nagy Éva, tudta meg egy családhoz közeli forrásból a 24.hu. A lap értesülései szerint az énekesnő halálát koronavírus-fertőzés okozta. Nagy Éva Pesterzsébeten született, majd Sátoraljaújhelyen nőtt fel. 1967-ben kezdett énekelni, egy év múlva pedig el is indult a Táncdalfesztiválon.
Ahol a Liversing együttessel előadott dalával, az Ez az utolsó randevúnk című számmal sikerrel szerepelt. A 70-es években több fesztiválon is feltűnt, majd gyerekműsorokban énekelt. A portál, mely korábban interjút is készített vele, azt írja, Nagy Éve utoljára 54 évesen lépett fel. Az énekesnő a beszélgetés során elárulta, bár a táncdalénekesi karrierje nem úgy sikerült, ahogy szerette volna, a gyermekműsorokban rengeteg szeretetet kapott. Nyugodjon békében.
loading...