Header Ads

Viszlát kis angyal! Egy baba, akit szülei megöltek EMIATT a szomorú és egyben vérlázító dolog miatt: - Mégis hogy képes Erre valaki?


Manapság sajnos nagyon sokan válnak drogfüggővé szerte a világban, sőt, sokan még akkor is rabjai maradnak, amikor gyermeket vállalnak. A drogfogyasztás megvonásának vannak bizonyos tünetei:
Pszichés (lelki) tünetek:
az egyén felerősödve érzi azokat a lelki hatásokat, amelyek miatt drogfüggővé vált
szorongás
agresszió, mely őrjöngésig fokozódva ön- és közveszélyessé teheti az egyént
depresszió, mely elviselhetetlenségig fokozódva öngyilkossághoz vezethet
üldözési mánia, paranoiás tünetcsoport, félelem
megmagyarázhatatlan fájdalmak.
Szomatikus (testi) tünetek:
nagyfokú remegés (képtelen a tárgyakat kézben tartani)
görcsök, melyek az egész testre kiterjedhetnek
általános izomgyengeség (pl.: nem tud lábra állni)
szédülés, egyensúlyérzés zavara
vegetatív idegrendszeri (paraszimpatikus) tünetek fokozódása (pl.: nyálfolyás, izzadás, könnyezés, orrfolyás, vizelet visszatartási problémák).
Egy 2 hetes kislány szerencsétlen sorsa:
Az USA-ban egy 15 napos kislányt öltek meg a szülei, miután brutálisan megverték. A 25 és 28 éves fiatal pár drogfogyasztás miatt követte el a súlyos bűncselekményt. Az eset másnapján a házaspár bejelentette a kislány eltűnését azt állítva, hogy emberrablók vitték el a laksból, amíg ők aludtak. Végül a kislány holttestét egy hátizsákban találták meg, az apa abban a pillanatban menekülni próbált, de nem járt sikerrel, a rendőrök azonnal elfogták.
A szülők a bíróságon még tagadni próbálták a bűntettek, a drogfogyasztást is csak részben ismerték el. A bíró és az ügyészség végül életfogytiglan tartó szabadságvesztéssel büntette őket.
loading...