Header Ads

Úgy megverte a nővér a 6 hónapos kisbabát Ebben a magyarországi kórházban, hogy az majdnem belehalt sérüléseibe. "A nővér szerint más is így tett volna, ha.." Mutatjuk a sokkoló részleteket: - Milyen büntetést érdemel az ilyen "ember"?


A mindössze fél éves kisbabán olyan komoly sérüléseket fedeztek fel az egyik kórházban, hogy az majdnem belehalt sérüléseibe. Mutatjuk a szomorú részleteket:
A babának megrepedt a koponyája, a bordája és a karja. Az orvosok először nem a nővérre gyanakodtak, majd minden kiderült. A rendőrségi információk szerint a kórház egészen addig nem gyanakodott bántalmazásra, amíg nem találtak véraláfutásokat két korábbi csecsemőn is közel egy hónapja. A belső vizsgálat során bebizonyosodott, hogy az egyik ott dolgozó ápoló nővér tette, akire korábban is volt panasz kiszámíthatatlan és agresszív viselkedése miatt. A gyerekosztály - újszülött részlegen a többi nővér fedezte fel a sérüléseket még június elején. Az orvos először mikor meglátta a véraláfutásokat arra gondolt, hogy esetleg az infúzió okozhatta.
Másnap egy másik gyereken is hasonló sérüléseket láttak, az orvos itt a szoros takaróra gyanakodott. A kisbaba arcán volt a zúzódás, és két napra rá egy csomót is találtak az újszülött fején. A CT kimutatta, hogy a koponyája és az egyik karja is megrepedt. A felfüggesztett nővér nevét egyenlőre még nem hozták nyilvánosságra. A Fővárosi Rendőr-főkapitányság vizsgálatot indított az ügyben súlyos testi sértés megalapozott gyanújával.
- Önök szerint milyen büntetést érdemel az az "ember", aki ilyen szinten tud ártani egy ártatlan kisbabának? Kérjük ossza meg, ha ön szerint is börtönben a helye az elkövetőnek!
loading...