Header Ads

Szörnyű tragédia: Teherautó ütött el a zebrán egy 7 éves kislányt. Azonnal szörnyethalt a szegedi kisiskolás, mert a sofőr...


Egy 7 éves kislányt gázolt el a zebrán egy teherautó.. A gyermek olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Mutatjuk a szomorú részleteket:
Valamivel 15 óra után történt a Budapesti körúton, a Csillag téri körforgalomnál. Egy teherautó eddig tisztázatlan körülmények közt elütött egy útra kiszaladó kisgyermeket. Ám pár szemtanú határozottan azt állítja, hogy a kislány nem az úton, hanem a zebrán kelt át, mikor megtörtént a tragédia.
A helyszíni szemle idejére a rendőrök a balesettel érintett útszakaszt lezárták, a Budapesti körút felé haladó forgalmat a környező utcákba, utakra terelik. A rendőrség még vizsgálja a baleset pontos körülményeit. Képgaléria: Tehergépkocsi ütött el egy kisgyermeket Szegeden – Donka Ferenc fotói:
20 óra után véget ért a helyszíni szemle, a Budapesti körutat átadták a forgalomnak, a menetrendszerinti busz és trolijáratok újra a megszokott útvonalon járnak. 
loading...