Header Ads

Rippel Feri megtudta, hogy barátnője titokban csokit evett, AZONNAL EZT tette vele..! - "Nekem egy nő ne tegyen olyat, amit nem engedek és ne mondja meg, hogy..."


Rippel Feri számára nagyon fontos az egészséges táplálkozás, így olyan társat szeretne maga mellé, aki szintén vallja ezeket az elveket. Rippel Feri számára szinte a legfontosabb az egészséges életmód, és ebből nem hajlandó engedni. Ezért akár drasztikus lépéseket is képes tenni:
A szerelmének is olyannak kell lennie, aki hasonló elvek mentén éli az életét, ugyanis Feri nem tűri a kihágásokat. Ezért is ment tönkre előző kapcsolata.
“Olyan társra van szükségem, aki képes osztozni velem ebben az életmódban. Júniusban szakítottam a párommal, Klaudiával, mivel úgymond ‘elnőttünk’ egymástól. Én egy folyamatos testi-lelki fejlődésben vagyok. Közös éttermi vacsoráinknál sem az egészséges ételeket választotta, utána pedig panaszkodott, hogy nem érzi jól magát.
Nem sikerült leszámolnia a csokoládéfüggőségével sem, sasszememmel gyakran szúrtam ki, hogy sutyiban csokit eszik. Én a hozzáállását, ő meg az életvitelemet nem tudta elfogadni” – árulta el a Rippel Feri
Forrás: life.hu
loading...