Header Ads

RENDKÍVÜLI! Bejelentették az ÚJ, 2021-es családvédelmi akció tervet! Sokaknál kiverte a biztosítékot. ITT vannak a részletek:


Családi otthonteremtési programot tervez a kormány 2021-ben, íme a részletek: A kormány eddigi eredményeit kell megőrizni a koronavírus-járvány okozta világszintű gazdasági válságban – mondta Novák Katalin a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában. 
Novák Katalin szerint a jelenlegi bizonytalan helyzetben már az is nagy dolog, ha a családtámogatási rendszer egyetlen elemét sem kell kivezetni gazdasági okok miatt. Ezzel együtt azt tervezi a kormány, hogy újabb támogatásban részesítik a családokat. Elmondta, hogy egy olyan Családvédelmi akcióterv 2-n dolgozik, amelyeknek már nagyrészt megvannak a konkrét elemei, és azok a kormány döntésére várnak.
 A tervnek része egy otthonteremtési program: azt szeretnék elősegíteni, hogy mindenki saját tulajdonban, jó körülmények között alapíthasson családot. (tehát megint hitellel sújtaná az embereket..?)
A családokért felelős tárca nélküli miniszter hangsúlyozta: a kormány továbbra sem az eladósodás árán tesz majd lépéseket a családtámogatás területén sem.
loading...