Header Ads

RÉMÁLOM! Ép ésszel felfoghatatlan, hogy Mit tettek ezek a kisebbségi fiatalok egy idős hölggyel Ebben a vidéki buszmegállóban! - Mégis mit érdemelnek Ezért a gyalázatos tettükért?


Kifosztás és testi sértés miatt vádat emeltek két fiatal férfi ellen, akik idén nyáron egy buszmegállóbantámadtak rá egy idős hölgyre, majd ellopták az ékszereit, drága óráját és táskájának minden tartalmát.
A két fiatal férfi Július 7-én, este 21.00 óra 15 perckor egy tatabányai buszmegállóban felfigyelt egy mellettük egyedül álldogálló idős asszonyra. EGYIKÜK DERÉKON RÚGTA, AMITŐL AZ IDŐS ASSZONY A FÖLDRE ESETT. TÁMADÓJA EZUTÁN A FÖLDÖN RUGDOSTA TOVÁBB, MAJD ÖKÖLLEL ADDIG VERTE, MÍG ESZMÉLETÉT VESZTETTE. Ezután társával együtt átkutatták a holmijait, majd a rajta lévő, MÁRKÁS, 38.000 FORINTOS női KARÓRÁJÁT, ÉS 9.000 FORINTOS NYAKLÁNCÁT MAGUKKAL VITTÉK, valamint a táskáját és pénztárcáját is eltulajdonították, amiben megközelítőleg 50-60 ezer forintnyi készpénz volt. A RENDŐRÖK AZONBAN AZ ÓRÁT MEGTALÁLTÁK pár méterrel arrébb, ami valószínűleg a nagy sietség hevében kieshetett az elkövetők kezéből. A két elkövetőt az utcai térfigyelő kameráknak köszönhetően egy héten belül elfogták és bíróság elé állították. Ahol a következő ítélet született irányukba:
Az ügyészség a két férfi számára börtönbüntetés, közügyektől eltiltás kiszabását javasolta. - Önök szerint elégséges ez az ítélet? Ha nem, akkor mit érdemelnek tettükért?
Forrás
loading...