Header Ads

Összeroppant a Bódi család! SZŐRNYŰ hírt közöltek! - "Istenem, miért versz ÍGY minket..."


Összeroppant a Bódi család! SZŐRNYŰ hírt közöltek! - "Istenem, miért versz ÍGY minket..." Az egész Bódi család kikészült attól az interneten terjedő átveréstől, amit a nevükben csináltak a Facebookon.
Azt hirdetik Bódi Margó videójával, hogy nagyobb pénznyereményt osztanak szét a lájkolók és megosztók között, de ez csak egy csapda, amivel bankkártya adatokat akarnak kicsalni a hiszékenyekből, és természetesen Bódi Margóéknak semmi köze nincs a dologhoz. Mégis naponta zaklatják őket azzal, hogy hol a nyeremény, és hiába próbálják mindenkiben tudatosítani, hogy ez egy nagy átverés csalók részéről, az igazság már nehezebben jut el az emberekhez. Megdöbbentünk, amikor kiderült, hogy mi történt – mondja zaklatott hangon a Bors megkeresésére, Bódi Margó. - "Az én egyik valós videóm mellé, amit Thaiföldön vettem fel egy évvel ezelőtt, illesztették a borítékokat, ezzel is hitelesítve, hogy nem átverésről van szó.
Gyorsan reagáltunk, kiírtuk a hivatalos oldalunkra, hogy kamujáték terjed a nevünkben, senki ne dőljön be neki. A harmadik ilyen oldal észlelésekor a rendőrségtől kértünk segítséget, de ott azt mondták, hogy külföldi IP címekről működtetik ezeket az oldalakat, ezért a hazai rendőrség sem tud mit kezdeni a dologgal. Amin nagyon sokat mérgelődünk az az, hogy 500 feletti hozzászólás van a kamuposztok alatt, amire én is oda kommenteltem, hogy nem igaz, átverés. De arra csak ketten válaszoltak összesen, vagyis az igazságot meg sem hallják az emberek.
loading...