Header Ads

Nem adta át SENKI ennek a 9. hónapjában lévő szegedi kismamának a helyét a buszon - Ekkor olyat tett, ami kommentek tömegét indította el! - Ti mit gondoltok, helyesen cselekedett?


Megdöbbentő történetet posztolt magáról ez a 9. hónapjában lévő terhes szegedi hölgy a facebookon, amire aztán záporoztak a különféle kommentek! Ti mit gondoltok erről a történetről? A szegedi kismama felszállt az autóbuszra, és láthatóan terhessége vége fele járt, mégsem akarta senki átadni neki a helyét.
“Felültem a buszra, de senki nem akarta átadni a helyét a buszon. Vártam türelmesen, hátha megüresedik egy hely, de nem így történt. Ekkor megkérdetem egy illetőt magam mellett, hogy nem adná át nekem a helyét?

-Elnézést, leülhetnék?

-Tessék?

-Nagyon szépen kérem, engedje, hogy üljek le.

-Miért?

-Mert olyan helyen ül, ahol “tilos” lenne, és a fent jelző táblákra mutattam. 

Ezeken a hajlott hátú öreg, és egy nő gyerekkel a karján volt látható. 

-Le szeretnék ülni

-Nem úgy tűnik, mintha öreg lenne, és gyereket sem tart a karján

-Feltételezem, hogy a gyerek a hasamban van, aki most nagyon azt akarja, hogy üljünk le minél hamarabb.

A nőt, aki maximum ha 45 éves lehetett, mintha meg sem hallotta volna, miről beszélek. Abszolút nem érdekelte a dolog. Mérgemben ezt mondtam neki: 

-Megkapta a nyugdíjat ebben a hónapban?
-Mit? Úgy tűnik, maga megbolondult.

-Ha nem kapott nyugdíjat, akkor minden bizonnyal nem öreg. Akkor, hogy itt üljön, egyetlen feltételnek kell megfelelnie, hogy egy gyerek legyen az ölében.
A következő 30 percben úgy fogom szeretni, mint az anyámat, mondtam, és leültem az ölébe. Ez a cselekedetem a legtöbb emberben hihetetlen döbbenetet, és felháborodást váltott ki. Úgy tűnt, senki nem érezte úgy, hogy jogosan cselekedtem.
loading...