Header Ads

Most érkezett a szívszorító hír! Nagy a BAJ! EZT a halálos betegséget diagnosztizálták Bangó Margitnál! Megtörten nyilatkozott súlyos betegségéről: "Rettegek a kemoterápiától és a kopaszságtól, mert még élni.."


Egy ideje úgy tűnt, hogy Bangó Margit véglegesen kigyógyult a rákból, amelyet először 15 éve diagnosztizáltak nála. Ám nemrég újra csomókat találtak a mellében. Bangó Margit nemrégiben még igencsak ráijesztettek rajongóikra, hiszen felmerült, hogy kiújult az énekesnő melldaganata. Ugyanis Bangó Margitnál 2003-ban mellrákot diagnosztizáltak, és bár ebből a betegségből, úgy tűnt, kigyógyult, most úgy látszik, mégis kiújult a gyilkos kór. – Borzalmas két heten vagyunk túl – mesél erről lapunknak az énekesnő. – A mellemben megint éreztem valami furcsa csomót. Jó ideig nem mondtam el senkinek, de a dédunomám, Kistina, aki minden rezdülésemet ismeri, érezte, hogy valami nincs rendben. És ő elárulta az anyjának, hogy “a mamával valami baj van”. Unokám azonnal hívta az orvosomat, aki annak idején is megállapította a mellrákot. Rengeteg vizsgálatot elvégzett rajtam a doktornő. Az egyik mellemben rengeteg cisztát találtak, köztük egy egycentis, homogén szerkezetűt is, ezért biopsziát is végeztek. Ennek az eredményére két hetet kellett várnunk. Ez idő alatt minden lejátszódott bennem. Rettegtem attól, hogy a kálváriám megismétlődik. Kétszer voltam teljesen kopasz, kemoterápiára jártam, 6 hónapos kórházi kezelésen vettem részt. Imádkoztam is: “Istenem, nem engedheted meg, hogy megint ugyanez visszajöjjön” A Kossuth-díjas művésznő ezt üzente mindenkinek: Én csak azt szeretném üzenni mindenkinek, hogy éljen meg minden percet, szeresse a családját és barátait. Ne bánjon meg semmit amit tett, és éljen a mának, hisz az élet olyan rövid...! Persze Tina, Emilio és a gyerekeik is kiborultak attól, hogy a Mama újra rákos lehet. Pontosan nem tudni, ezúttal milyen fajta daganattal küzd a Művésznő szervezete, és azt sem, hogy rossz vagy jó indulatú-e.
Ha valamilyen friss információt megtudunk az énekesnő betegségéről frissítjük cikkünket! Ezúton szeretnénk mielőbbi gyógyulást kívánni a művésznőnek! Egy szívecskével és egy megosztással fejezd ki te is jókívánságodat! Forrás
loading...