Header Ads

Mindössze 3 hete van hátra ennek a kisfiúnak, az édesanyja EZT kéri az emberektől:


Mindössze 3 hete van hátra ennek a kisfiúnak, az édesanyja EZT kéri az emberektől: A család előrehozza a karácsonyt. Nem éri már meg a karácsonyt a 3 éves Ellis Price.
A kisfiút egy agresszív agydaganatfajtával diagnosztizálták és közölték a szülőkkel: sajnos nem lehet mit tenni, nincs gyógymód a kicsi számára. Most pedig az is elárulták nekik, hogy Ellisnek már csak kb. 3 hete van hátra.
Édesanyja, Laura Pearman először azt hitte, Ellisnek csak fülgyulladása van, ám tavaly szeptemberben egy CT-vizsgálat rámutatott, sokkal nagyobb a baj. Ellist akkor kétszer is megműtötték, majd sugár- és kemoterápiát is kapott a leeds-i kórházban.
Júliusban egy vizsgálaton azonban megállapították, nem tudták lefékezni a rákot, amely már áttéteket is képzett. A kisfiú haldoklik. Az anya igyekszik boldoggá tenni Ellis utolsó heteit. Előrehozták a 4. születésnapját is, amelyet szuperhős-tematikában rendeztek meg. Most pedig a karácsony megünneplését tervezik. A közösségi oldalain kérte az asszony, hogy küldjenek minél több karácsonyi képeslapot a kisfiúnak.
„Összetört a családunk. Szinte megsemmisültünk, amikor közölnünk kellett Ellisszel, milyen beteg. De Ellis ugyanaz a kisfiú maradt, mint amilyen a betegség előtt volt, és továbbra is olyan pozitív maradt, amennyire egy 3 éves kisgyerek csak képes.
Ő VESZ RÁ ARRA, HOGY FOLYTASSAM. SZINTE ELKÉPZELHETETLEN, MENNYIRE CSODÁLATOS IS Ő. NEM ADJA FEL. LÁTNI, AHOGY KÜZD, MINDANNYIUNK SZÁMÁRA PÉLDAÉRTÉKŰ” – mondta az édesanya.
Forrás: Blikk.hu
loading...