Header Ads

Koronavírus: Ekkor jön a harmadik hullám!? VÁRATLAN hírt közölt Müller Cecília, amit talán jobb lett volna NEM tudni! ITT vannak a fontos RÉSZLETEK:


Koronavírus: Ekkor jön a harmadik hullám!? VÁRATLAN hírt közölt Müller Cecília, amit talán jobb lett volna NEM tudni! Ez egy új vírus annak ellenére, hogy a koronavírusokat mintegy 40-50 éve ismerjük. Van köztük olyan is, ami teljesen ártalmatlan náthát okoz, ez a fajta viszont veszélyes. Falus szerint a covid-19 a 10 évvel ezelőtti SARS-vírushoz hasonló inkább – olvasható a portálon.
Erre is figyelni kell a koronavírus-járvány árnyékában: Falus megérti a politikát, ami optimizmust akar sugallni, de azt kell mondania, hogy ez egy második hullám, és az is elképzelhető, hogy lesz egy harmadik hullám. Plusz a jövő évben várható védőoltásokról sem tudjuk még, mennyi ideig adnak védelmet. A védőoltásokon túl a kezelésre szoruló gyógyszerek köre is bővül. Az immunológus megjegyezte, hogy a gyógyult betegekből levett, ellenanyagot tartalmazó vérplazma hatékonysága nem csak az ellenanyagtól függ: rendkívül erősen kell hangsúlyozni, hogy nem ellenanyagok védenek a vírusok ellen, hanem az immunrendszer.
Az ellenanyag egy marker arra vonatkozóan, hogy az immunrendszer felébredt. Falus szerint hosszú távon is megmaradnak a koronavírus hatásai- a fulladás, a tüdővizenyő volt az elsődleges gond korábban. De sajnos a szívre, a vesére és agyra is vannak káros hatásai, és ezek életkortól függetlenek.Forrás: ATV.hu
Forrás: ATV.hu
loading...